tisdag 23 maj 2017

TACTIC Företagsförmedling bakom stor affär

Leema Narasinghe kom till Sverige som flykting från Sri Lanka i slutet av 1990-talet. Hon har under åren byggt upp en stabil kundkrets genom Gammelstads Konditori & Café med Café Wienerhörnan, Ullas Café Kyrktorget samt ett fik på Coop Extra Örnäset under sina vingar. Under sommaren 2016 bestämde hon sig för att sälja företaget med alla verksamheter och valde att anlita företagsmäklaren Sten-Ove Eriksson som arbetar i Luleå med omnejd.

–  Allt gick smidigt till och han lyssnade och svarade på alla frågor som både jag och köparen hade. Affären blev klar i december förra året och jag är jättenöjd. Jag rekommenderar verkligen TACTIC Företagsförmedling, säger Leema Narasinghe.

För mer information: www.tactic.se

torsdag 18 maj 2017

Sernys Högtidskläder valde TACTIC Företagsförmedling

Kristina Janson spenderade 20 år med att bygga upp Sernys Högtidskläder i Ängelholm med fokus på bland annat uthyrning av balklänningar, frackar och skräddartjänster. När hon bestämde sig för att sälja sitt företag valde hon att anlita företagsmäklaren Hans Karlsson som arbetar i Ljungby med omnejd, och i april 2017 blev försäljningen klar.

– Det var jätteviktigt för mig att företagsmäklaren hade tystnadsplikt, säger Kristina Janson om kontakten med TACTIC Företagsförmedling.

För mer information: www.tactic.se

torsdag 11 maj 2017

TACTIC Företagsförmedling fortsätter att växa

TACTIC Företagsförmedling har haft en intensiv vår med både nya kunder och företagsmäklare. Men de har inga planer på att dra ner på takten utan fortsätter att expandera. Tony Culjak har precis börjat arbeta som företagsmäklare i Skåne med omnejd och han ser positivt på marknaden i området.

– Det känns jättespännande att få bli en del av TACTIC Företagsförmedling. Jag har tidigare arbetat med förmedling av finansiella tjänster och försäkringar. Nu väljer jag att ta steget vidare till att förmedla företag och det märks att jag går in i ett stabilt bolag som tar sig tid för sina kunder.

För mer information: www.tactic.se

torsdag 27 april 2017

MC&A valde TACTIC Företagsförmedling

När redovisningsbyrån MC&A bestämde sig för att växa genom förvärv valde de att anlita företagsmäklaren Mikael Dierks som arbetar i Stockholm med omnejd. Han plockade fram ett urval av företag som ansågs lämpliga utifrån de kriterier som fanns. MC&A valde att köpa Global Redovisning i Stockholm och de är mycket nöjda med affären och TACTIC Företagsförmedling.

– Det kändes tryggt att arbeta med Dierks. Det är så många saker som kan falla genom stolarna, men han tog hand om allt. Jag behövde inte oroa mig över något. Jag är otroligt nöjd med hans arbete och jag skulle absolut kunna tänka mig att anlita honom igen, säger Danny Munschi, vd.

För mer information: www.tactic.se

torsdag 20 april 2017

Börshajen tog hjälp av TACTIC Företagsförmedling

Börshajen är Sveriges snabbast växande utbildningsplattform med fokus på sparande och investeringar. Efter flera framgångsrika år i branschen ville de göra en värdering eftersom det fanns intressenter som funderade på att köpa in sig i bolaget. Företagsmäklaren Mikael Dierks arbetar i Stockholm med omnejd och hjälpte till med värderingen.

– Han är helt fantastisk. Jag kom med mitt case ganska sent i veckan till honom och han arbetade hela helgen för att ta fram de siffror som jag behövde. Mikael gjorde verkligen det lilla extra för mig, egentligen mer än det. Jag är jättenöjd och rekommenderar honom varmt, säger Andra Farhad, vd.

För mer information: www.tactic.se

torsdag 13 april 2017

Läkarmottagning till salu

TACTIC Företagsförmedling fortsätter att göra avtryck både bland säljare och köpare runt om i Sverige. Lieslotte Lättman arbetar som företagsmäklare i Hudiksvall och hon har flera spännande bolag till salu. Ett av dem är en välbesökt läkarmottagning i Hälsingland som har funnits i cirka 20 år.

–  Mottagningen har i dag en läkare som är ansluten till nationella taxan, lokalerna har utrymme för en till läkare eller någon annan kompletterande verksamhet. Det finns inga andra privata alternativ på orten och företaget har stor utvecklingspotential för rätt person eller organisation.

För mer information: www.tactic.se

torsdag 6 april 2017

TACTIC Företagsförmedling växer

TACTIC Företagsförmedling växlar upp och fortsätter att anställa företagsmäklare runt om i Sverige. Sist ut är Lars-Erik Wiik som kommer att arbeta i Dalarna med omnejd. Trots att han bara har arbetat i några dagar har han redan fått i uppdrag att sälja ett hotell som ligger i de norra delarna av länet.

– Det känns otroligt spännande att få vara en del av TACTIC Företagsförmedling och jag ser positivt på framtiden. Det händer mycket i Dalarna och det finns många företag i området, både stora och små. Det är flera av dem som har äldre ägare så vi kommer att se ett stort behov av ägarväxlingar den närmsta tiden.

För mer information: www.tactic.se

torsdag 30 mars 2017

Åre Camping till salu

TACTIC Företagsförmedling har fått i uppdrag att sälja Åre Camping i Jämtland som ligger centralt belägen i en av Sveriges mest populära skidorter. Åre Camping är ett hett objekt med stugor samt uppställningsplatser för både husvagnar och husbilar.

– Det känns väldigt roligt att ha fått det här uppdraget. Företaget har stora utvecklingsmöjligheter på en mycket expansiv skidort, säger Ulf Edström, företagsmäklare i Östersund.

För mer information: http://www.tactic.se/kontor/ostersund/

torsdag 23 mars 2017

”Han gjorde ett fantastiskt jobb”

När Eva Modig bestämde sig för att sälja sitt företag Telefonpassningen i Boden hösten 2014 valde hon att anlita TACTIC Företagsförmedling. Efter rekommendationer kontaktade hon företagsmäklaren Sten-Ove Eriksson och hon är nöjd med resultatet och den nya ägaren- Itell.

– Jag trodde att affären skulle dra ut på tiden, men allt gick väldigt fort. Sten-Ove lyckades sälja mitt företag på bara några månader och han gjorde ett fantastiskt jobb. Jag rekommenderar andra företagare som ska sälja sitt bolag att anlita TACTIC Företagsförmedling.

För mer information: www.tactic.se

torsdag 16 mars 2017

TACTIC Företagsförmedling ser helheten i alla affärer

Marielle Ekholm har arbetat som företagsmäklare i Göteborg med omnejd sedan juni 2015. Just nu hjälper hon bland annat en inarbetat massagepraktik med ett kundregister på cirka 250 till 300 kunder att hitta en ny ägare.

– När jag arbetade som redovisningskonsult såg jag regelbundet företagare som fick alldeles för dåligt betalt när de sålde sina bolag. Det var en anledning till varför jag gav min in i branschen. Jag tycker även att det är spännande och roligt att hjälpa både köpare och säljare att känna sig nöjda och trygga med sin affär.

För mer information: www.tactic.se

torsdag 9 mars 2017

TACTIC Företagsförmedling får stort uppdrag

TACTIC Företagsförmedling i Jönköping-Tranås har fått i uppdrag att hjälpa en kapitalstark köpare inom fastighetssektorn att hitta hyres- och affärsfastigheter för cirka tio miljarder runt om i Sverige.

– Vi är intresserade av fastigheter i små- och medelstora kommuner och vi har fått ett positivt mottagande. Det känns spännande och hedrande att få det här uppdraget, säger Curt Carlsson, företagsmäklare.

torsdag 2 mars 2017

Professionell värdering av din verksamhet

Om du funderar på att utföra en värdering av din verksamhet är TACTIC Företagsförmedling ditt tryggaste val. Vår kompetens, långa erfarenhet, marknadskännedom och sunda förnuft ger dig en kvalificerad värdering som alltid är strikt konfidentiell. I dag anlitar många oss eftersom vi är en oberoende part, skild från revisorers, bankers och andras intressen. 

– Förutom vid försäljning eller köp av företag är en värdering nödvändig när du ska ta in eller köpa ut en delägare. Andra tillfällen när det kan bli aktuellt är vid till exempel generationsskiften, skilsmässa, dödsfall, kontrollbalansräkning eller när du behöver underlag för bankkrediter. Vårt hantverk gör ofta skillnad, säger Sten-Ove Eriksson, vd och auktoriserad företagsmäklare.

Vi delar gärna med oss av kostnadsfria tips om du funderar på att sälja ditt företag. Du får även en värdecheck på 5000 kr att använda dig av när du vill anlita oss för ett uppdrag.

För mer information: http://www.tactic.se/tips

torsdag 23 februari 2017

”TACTIC Företagsförmedling har gjort ett fantastiskt jobb”

Helene Göthe-Lorenz är en välkänd profil i Gävle och ligger bakom succén med Gavle Central Konferens. Hon har byggt upp företaget från grunden och har arbetat hårt med att skapa ett framgångsrikt koncept.

– Jag startade Gavle Central Konferens 2003 och kände att det var dags för mig att göra något nytt, men jag ville inte sälja till vem som helst. Mitt mål var att lämna över företaget till någon som ville utveckla bolaget med nya tankar och idéer.

Helene Göthe-Lorenz kontaktade flera olika företagsförmedlingar innan valet föll på TACTIC och Sten Wedin.

– Han är professionell och har hjälpt mig med alla frågor som jag har haft, både stora och på detaljnivå. TACTIC Företagsförmedling har gjort ett fantastiskt jobb och vi hittade en bra köpare som tog över företaget i februari 2016.

För mer information: www.tactic.se

torsdag 16 februari 2017

”Jag rekommenderar andra att köpa etablerade företag”

Annika Wiberg fick hjälp av Sten Wedin på TACTIC Företagsförmedling att köpa Gavle Central Konferens i Gävle i februari 2016. Hon är nöjd med samarbetet och kan blicka tillbaka på ett lyckat första år.

– Jag rekommenderar andra att köpa etablerade företag. Du slipper bygga upp något från början eftersom det redan finns kunder och en affärsidé.

För mer information: www.tactic.se

torsdag 9 februari 2017

Intresset för TACTIC Företagsförmedling ökar utomlands

Just nu är ett företag inom metallåtervinning till salu i Gävleborgs län och intresset är stort, både i Sverige och utomlands. Flera företag från bland annat Indien, Irak och Italien har kontaktat TACTIC Företagsförmedling som hoppas att affären snart är i hamn.

– Vi märker att allt fler utländska bolag är intresserade av att komma in på den svenska marknaden. De som kontaktar oss letar även efter små företag som är till salu, säger Sten Wedin, företagsmäklare.

För mer information: www.tactic.se

torsdag 2 februari 2017

Ny företagsmäklare på TACTIC Företagsförmedling

TACTIC Företagsförmedling växer och utökar med en ny mäklare som huvudsakligen kommer att arbeta i området kring Ljungby, Växjö och Halmstad. Hans Karlsson har lång erfarenhet av försäljning och han ser fram emot att hjälpa både säljare och köpare att göra sitt livs affär.

– Det känns väldigt roligt att få bli en del av TACTIC Företagsförmedling. De är ett spännande bolag som arbetar mot både stora och små företag.

För mer information: www.tactic.se