torsdag 23 februari 2017

”TACTIC Företagsförmedling har gjort ett fantastiskt jobb”

Helene Göthe-Lorenz är en välkänd profil i Gävle och ligger bakom succén med Gavle Central Konferens. Hon har byggt upp företaget från grunden och har arbetat hårt med att skapa ett framgångsrikt koncept.

– Jag startade Gavle Central Konferens 2003 och kände att det var dags för mig att göra något nytt, men jag ville inte sälja till vem som helst. Mitt mål var att lämna över företaget till någon som ville utveckla bolaget med nya tankar och idéer.

Helene Göthe-Lorenz kontaktade flera olika företagsförmedlingar innan valet föll på TACTIC och Sten Wedin.

– Han är professionell och har hjälpt mig med alla frågor som jag har haft, både stora och på detaljnivå. TACTIC Företagsförmedling har gjort ett fantastiskt jobb och vi hittade en bra köpare som tog över företaget i februari 2016.

För mer information: www.tactic.se

torsdag 16 februari 2017

”Jag rekommenderar andra att köpa etablerade företag”

Annika Wiberg fick hjälp av Sten Wedin på TACTIC Företagsförmedling att köpa Gavle Central Konferens i Gävle i februari 2016. Hon är nöjd med samarbetet och kan blicka tillbaka på ett lyckat första år.

– Jag rekommenderar andra att köpa etablerade företag. Du slipper bygga upp något från början eftersom det redan finns kunder och en affärsidé.

För mer information: www.tactic.se

torsdag 9 februari 2017

Intresset för TACTIC Företagsförmedling ökar utomlands

Just nu är ett företag inom metallåtervinning till salu i Gävleborgs län och intresset är stort, både i Sverige och utomlands. Flera företag från bland annat Indien, Irak och Italien har kontaktat TACTIC Företagsförmedling som hoppas att affären snart är i hamn.

– Vi märker att allt fler utländska bolag är intresserade av att komma in på den svenska marknaden. De som kontaktar oss letar även efter små företag som är till salu, säger Sten Wedin, företagsmäklare.

För mer information: www.tactic.se

torsdag 2 februari 2017

Ny företagsmäklare på TACTIC Företagsförmedling

TACTIC Företagsförmedling växer och utökar med en ny mäklare som huvudsakligen kommer att arbeta i området kring Ljungby, Växjö och Halmstad. Hans Karlsson har lång erfarenhet av försäljning och han ser fram emot att hjälpa både säljare och köpare att göra sitt livs affär.

– Det känns väldigt roligt att få bli en del av TACTIC Företagsförmedling. De är ett spännande bolag som arbetar mot både stora och små företag.

För mer information: www.tactic.se