torsdag 30 mars 2017

Åre Camping till salu

TACTIC Företagsförmedling har fått i uppdrag att sälja Åre Camping i Jämtland som ligger centralt belägen i en av Sveriges mest populära skidorter. Åre Camping är ett hett objekt med stugor samt uppställningsplatser för både husvagnar och husbilar.

– Det känns väldigt roligt att ha fått det här uppdraget. Företaget har stora utvecklingsmöjligheter på en mycket expansiv skidort, säger Ulf Edström, företagsmäklare i Östersund.

För mer information: http://www.tactic.se/kontor/ostersund/

torsdag 23 mars 2017

”Han gjorde ett fantastiskt jobb”

När Eva Modig bestämde sig för att sälja sitt företag Telefonpassningen i Boden hösten 2014 valde hon att anlita TACTIC Företagsförmedling. Efter rekommendationer kontaktade hon företagsmäklaren Sten-Ove Eriksson och hon är nöjd med resultatet och den nya ägaren- Itell.

– Jag trodde att affären skulle dra ut på tiden, men allt gick väldigt fort. Sten-Ove lyckades sälja mitt företag på bara några månader och han gjorde ett fantastiskt jobb. Jag rekommenderar andra företagare som ska sälja sitt bolag att anlita TACTIC Företagsförmedling.

För mer information: www.tactic.se

torsdag 16 mars 2017

TACTIC Företagsförmedling ser helheten i alla affärer

Marielle Ekholm har arbetat som företagsmäklare i Göteborg med omnejd sedan juni 2015. Just nu hjälper hon bland annat en inarbetat massagepraktik med ett kundregister på cirka 250 till 300 kunder att hitta en ny ägare.

– När jag arbetade som redovisningskonsult såg jag regelbundet företagare som fick alldeles för dåligt betalt när de sålde sina bolag. Det var en anledning till varför jag gav min in i branschen. Jag tycker även att det är spännande och roligt att hjälpa både köpare och säljare att känna sig nöjda och trygga med sin affär.

För mer information: www.tactic.se

torsdag 9 mars 2017

TACTIC Företagsförmedling får stort uppdrag

TACTIC Företagsförmedling i Jönköping-Tranås har fått i uppdrag att hjälpa en kapitalstark köpare inom fastighetssektorn att hitta hyres- och affärsfastigheter för cirka tio miljarder runt om i Sverige.

– Vi är intresserade av fastigheter i små- och medelstora kommuner och vi har fått ett positivt mottagande. Det känns spännande och hedrande att få det här uppdraget, säger Curt Carlsson, företagsmäklare.

torsdag 2 mars 2017

Professionell värdering av din verksamhet

Om du funderar på att utföra en värdering av din verksamhet är TACTIC Företagsförmedling ditt tryggaste val. Vår kompetens, långa erfarenhet, marknadskännedom och sunda förnuft ger dig en kvalificerad värdering som alltid är strikt konfidentiell. I dag anlitar många oss eftersom vi är en oberoende part, skild från revisorers, bankers och andras intressen. 

– Förutom vid försäljning eller köp av företag är en värdering nödvändig när du ska ta in eller köpa ut en delägare. Andra tillfällen när det kan bli aktuellt är vid till exempel generationsskiften, skilsmässa, dödsfall, kontrollbalansräkning eller när du behöver underlag för bankkrediter. Vårt hantverk gör ofta skillnad, säger Sten-Ove Eriksson, vd och auktoriserad företagsmäklare.

Vi delar gärna med oss av kostnadsfria tips om du funderar på att sälja ditt företag. Du får även en värdecheck på 5000 kr att använda dig av när du vill anlita oss för ett uppdrag.

För mer information: http://www.tactic.se/tips