torsdag 27 april 2017

MC&A valde TACTIC Företagsförmedling

När redovisningsbyrån MC&A bestämde sig för att växa genom förvärv valde de att anlita företagsmäklaren Mikael Dierks som arbetar i Stockholm med omnejd. Han plockade fram ett urval av företag som ansågs lämpliga utifrån de kriterier som fanns. MC&A valde att köpa Global Redovisning i Stockholm och de är mycket nöjda med affären och TACTIC Företagsförmedling.

– Det kändes tryggt att arbeta med Dierks. Det är så många saker som kan falla genom stolarna, men han tog hand om allt. Jag behövde inte oroa mig över något. Jag är otroligt nöjd med hans arbete och jag skulle absolut kunna tänka mig att anlita honom igen, säger Danny Munschi, vd.

För mer information: www.tactic.se

torsdag 20 april 2017

Börshajen tog hjälp av TACTIC Företagsförmedling

Börshajen är Sveriges snabbast växande utbildningsplattform med fokus på sparande och investeringar. Efter flera framgångsrika år i branschen ville de göra en värdering eftersom det fanns intressenter som funderade på att köpa in sig i bolaget. Företagsmäklaren Mikael Dierks arbetar i Stockholm med omnejd och hjälpte till med värderingen.

– Han är helt fantastisk. Jag kom med mitt case ganska sent i veckan till honom och han arbetade hela helgen för att ta fram de siffror som jag behövde. Mikael gjorde verkligen det lilla extra för mig, egentligen mer än det. Jag är jättenöjd och rekommenderar honom varmt, säger Andra Farhad, vd.

För mer information: www.tactic.se

torsdag 13 april 2017

Läkarmottagning till salu

TACTIC Företagsförmedling fortsätter att göra avtryck både bland säljare och köpare runt om i Sverige. Lieslotte Lättman arbetar som företagsmäklare i Hudiksvall och hon har flera spännande bolag till salu. Ett av dem är en välbesökt läkarmottagning i Hälsingland som har funnits i cirka 20 år.

–  Mottagningen har i dag en läkare som är ansluten till nationella taxan, lokalerna har utrymme för en till läkare eller någon annan kompletterande verksamhet. Det finns inga andra privata alternativ på orten och företaget har stor utvecklingspotential för rätt person eller organisation.

För mer information: www.tactic.se

torsdag 6 april 2017

TACTIC Företagsförmedling växer

TACTIC Företagsförmedling växlar upp och fortsätter att anställa företagsmäklare runt om i Sverige. Sist ut är Lars-Erik Wiik som kommer att arbeta i Dalarna med omnejd. Trots att han bara har arbetat i några dagar har han redan fått i uppdrag att sälja ett hotell som ligger i de norra delarna av länet.

– Det känns otroligt spännande att få vara en del av TACTIC Företagsförmedling och jag ser positivt på framtiden. Det händer mycket i Dalarna och det finns många företag i området, både stora och små. Det är flera av dem som har äldre ägare så vi kommer att se ett stort behov av ägarväxlingar den närmsta tiden.

För mer information: www.tactic.se