tisdag 23 maj 2017

TACTIC Företagsförmedling bakom stor affär

Leema Narasinghe kom till Sverige som flykting från Sri Lanka i slutet av 1990-talet. Hon har under åren byggt upp en stabil kundkrets genom Gammelstads Konditori & Café med Café Wienerhörnan, Ullas Café Kyrktorget samt ett fik på Coop Extra Örnäset under sina vingar. Under sommaren 2016 bestämde hon sig för att sälja företaget med alla verksamheter och valde att anlita företagsmäklaren Sten-Ove Eriksson som arbetar i Luleå med omnejd.

–  Allt gick smidigt till och han lyssnade och svarade på alla frågor som både jag och köparen hade. Affären blev klar i december förra året och jag är jättenöjd. Jag rekommenderar verkligen TACTIC Företagsförmedling, säger Leema Narasinghe.

För mer information: www.tactic.se

torsdag 18 maj 2017

Sernys Högtidskläder valde TACTIC Företagsförmedling

Kristina Janson spenderade 20 år med att bygga upp Sernys Högtidskläder i Ängelholm med fokus på bland annat uthyrning av balklänningar, frackar och skräddartjänster. När hon bestämde sig för att sälja sitt företag valde hon att anlita företagsmäklaren Hans Karlsson som arbetar i Ljungby med omnejd, och i april 2017 blev försäljningen klar.

– Det var jätteviktigt för mig att företagsmäklaren hade tystnadsplikt, säger Kristina Janson om kontakten med TACTIC Företagsförmedling.

För mer information: www.tactic.se

torsdag 11 maj 2017

TACTIC Företagsförmedling fortsätter att växa

TACTIC Företagsförmedling har haft en intensiv vår med både nya kunder och företagsmäklare. Men de har inga planer på att dra ner på takten utan fortsätter att expandera. Tony Culjak har precis börjat arbeta som företagsmäklare i Skåne med omnejd och han ser positivt på marknaden i området.

– Det känns jättespännande att få bli en del av TACTIC Företagsförmedling. Jag har tidigare arbetat med förmedling av finansiella tjänster och försäkringar. Nu väljer jag att ta steget vidare till att förmedla företag och det märks att jag går in i ett stabilt bolag som tar sig tid för sina kunder.

För mer information: www.tactic.se