lördag 3 mars 2018

"Jag kände mig trygg genom hela affären"

Martin Falk hade länge funderat på att köpa ett företag och av en slump hittade han Månstads Snickeri- och Bobinfabrik AB till salu hos TACTIC Företagsförmedling. Han kontaktade företagsmäklaren Gustav Edvardsson som arbetar i Borås med omnejd och i november 2017 var överlåtelsen klar.
 - Det kändes bra i magen när jag genom företagsmäklaren kom i kontakt med säljarna. Månstads Snickeri- och Bobinfabrik AB är ett stabilt och lönsamt företag som jag kan fortsätta att utveckla. Jag kände mig trygg genom hela affären, säger Martin Falk. 
Läs mer

Månstads Snickeri tog hjälp av TACTIC Företagsförmedling

Månstads Snickeri- och Bobinfabrik AB är ett etablerat bolag och har sedan starten 1948 skapat hantverk av hög kvalitet. När Axel Rodinov och Tomas Larsson bestämde sig för att sälja det anrika företaget valde de att anlita företagsmäklaren Gustav Edvardsson som arbetar i Borås med omnejd. Överlåtelsen blev klar i november 2017.
-Vi är nöjda med den köpare som Gustav tagit fram och allt har gått bra. Jag och Tomas arbetar fortfarande kvar i företaget och vi är positiva inför framtiden, säger Axel Rodinov.
Läs mer

TACTIC bakom spännande affär i Borås

Flowers säljer konstgjorda växter i fin kvalité för inredning av hem och kontor. När ägarna bestämde sig för att sälja anlitade de företagsmäklaren Gustav Edvardsson som arbetar i Borås med omnejd. Den nya ägaren Mikael Andersson berättar att han är nöjd med TACTIC Företagsförmedling, och att han tycker att kontakten mellan både säljare och köpare har fungerat mycket bra. Överlåtelsen blev klar 1 februari 2018  och han beskriver affären som både snabb och smidig.
- Jag blev intresserad av Flowers eftersom det är ett intressant företag med goda förutsättningar, speciellt när det gäller webbhandel. För mig är det viktigt att bolaget rullar på som vanligt, men jag vill även se vilka utvecklingsmöjligheter som finns, säger Mikael Andersson. 
Läs mer

”Vi kände oss trygga genom hela affären"


När Patricia Molenkamp och hennes man bestämde sig för att sälja Lek Ute i Sverige AB valde de att anlita företagsmäklaren Lars Erik Wiik som arbetar i Falun och Borlänge med omnejd. Överlåtelsen blev klar 2 januari 2018 och hon är mycket nöjd med TACTIC Företagsförmedling. Läs mer

Vi hade ingen aning om hur man säljer ett företag, men Lars Erik var jättebra. Han förklarade hur allt går till och vi kände oss trygga genom hela affären. När vi till exempel hade möten med intressenter följde han med och deltog i samtalen, säger Patricia Molenkamp och rekommenderar TACTIC Företagsförmedling till andra företagare som funderar på att sälja.